Program


A Kis Herceg

A Kis Herceg

Antoine de Sain-Exupery A kis herceg meséjét felnőtteknek ajánlotta, hisz a felnőttek is képesek a gyerektörténetekből tanulni. A zenével gazdagított történet a Körúti Színház előadásában gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt kellemes élményt nyújt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 19. vasárnap, 14:00

A kis herceg

A könyv, amiről mindenkinek van emléke, és egy mondatot biztosan fel tud idézni belőle. A történet mostani, zenés feldolgozása nem nélkülözi a humort és a gyermeklélekhez illő kedvességet, miközben a történet lényege érintetlen marad.

Pilóta    Lipták Péter
Kis herceg    Lehel Kata
Rózsa / Róka    Placskó Emese
Hiú / Iszákos/ Tudós    Oroszi Tamás
Király / Üzletember / Lámpagyújtogató    Pecsenyiczki Balázs

Ajánlatunk


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!