Program


A három Szemfényvesztő
2

A három Szemfényvesztő

Különböző stílusú karakterek és egy óriási bűvészshow érkezik a
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központba Magyarország többszereplős szemfényvesztése!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 21. szombat, 18:00

Teltházas színházi előadások, a Fővárosi Nagycirkusz gálaműsorai, exkluzív magánpartyk és számos nemzetközi turné után most a Kőrösiben tűnik fel Kaszányi Roland, Kiss László és Szabó István. A rendhagyó bűvésztrió változatos műsora a varázslat új dimenzióját garantálja: látványos színpadi mutatványok, gondolatolvasás, kártyatrükkök, humor és kézügyesség. Az április 21-én este hét órától megrendezésre kerülő kétfelvonásos showban a szemfényvesztők biztosan elvarázsolják Önt és családját!

A fellépőkről:
KASZÁNYI ROLAND a mentalizmus mestere, aki különleges képességeivel szórakoztatja a közönségét: gondolatolvasás, telepátia, hatodik érzék. Rolando a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája - a Corodini Országos Bűvész Egyesület alelnöke és a House of Houdini rezidens előadója -, napjaink egyik legkeresettebb mágusa.
KISS LÁSZLÓ a kézügyességi szemfényvesztés mestere, aki már több rangos nemzetközi bűvészversenyen elkápráztatta a közönséget és a zsűrit. Díjnyertes manipulációs műsorával László a fiatal generáció egyik legígéretesebb tehetsége, hazai munkái mellett nemrég Cipruson turnézott.
SZABÓ ISTVÁN a stand up comedy elemeit a bűvészettel ötvöző színpadi mágia mestere. István ereiben is a bűvészet csordogál: az egyetlen hazai bűvészdinasztia harmadik generációs képviselője, Magyarország 1969-ben alapított legendás bűvészboltjának - a Figaro Bűvészboltnak - vezetője. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt kápráztatott el.


 Jegyár:    elővételben 2.000,-Ft (2018. április 20-án 19 óráig)
                2018. április 20 19 órától: 2800,-Ft.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!