Program


A brémai muzsikusok - Zenthe Ferenc Színház

A brémai muzsikusok - Zenthe Ferenc Színház

A mese zenés változata a Grimm testvérek gyűjtése alapján készült.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 1. vasárnap, 10:30

A mese zenés változata a Grimm testvérek gyűjtése alapján készült. Szereplői kegyvesztett, gazdájuktól elhagyott, de kedves, a kicsik számára is jól ismert háziállatok a szamár, a kutya, a macska és a kakas, valamint egy gonosz emberekből álló betyárbanda. Ezek a betyárok olyan emberek, akik mások javaiból lakmároznak, dorbézolnak egy elorzott helyen. A négy állatot összesodorja a sorsa, csak a jó szerencséjükben reménykedhetnek, mert az ember mondvacsinált, álságos okokkal meg akar szabadulni tőlük. Azonban a négy számkivetett barát szövetséget köt egymással arra, hogy jóban-rosszban támogatják egymást, és eközben visszaszerzik az igazságot is.

A Salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház előadása.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!