Program


A barátság ereje-Grúz Ifjúsági Bábszínház előadása

A barátság ereje-Grúz Ifjúsági Bábszínház előadása

Vakhtang Akhvlediani: A barátság ereje
A Grúz Ifjúsági Bábszínház előadása Batumi városából

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 24. vasárnap, 11:00

Az előadás egy hegy lakóinak történetét meséli el. Főszereplői allegorikus karakterek: egy bátor kutya, aki apját védelmezi a ragadozóktól és egy kis kecske, aki a juhok vezetőjévé válik. Kettejük barátsága megmutatja, hogy a szeretet erejével minden akadály legyőzhető.

Zeneszerző: Manana Gabaidze 
Rendező: Tamás Bolkvadze

Az előadás időtartama 45 perc.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!