Program


A barátság ereje-Grúz Ifjúsági Bábszínház előadása

A barátság ereje-Grúz Ifjúsági Bábszínház előadása

Vakhtang Akhvlediani: A barátság ereje
A Grúz Ifjúsági Bábszínház előadása Batumi városából

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 24. vasárnap, 11:00

Az előadás egy hegy lakóinak történetét meséli el. Főszereplői allegorikus karakterek: egy bátor kutya, aki apját védelmezi a ragadozóktól és egy kis kecske, aki a juhok vezetőjévé válik. Kettejük barátsága megmutatja, hogy a szeretet erejével minden akadály legyőzhető.

Zeneszerző: Manana Gabaidze 
Rendező: Tamás Bolkvadze

Az előadás időtartama 45 perc.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Ajánló


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!