Program


9. Tázló klub és táncház
2

9. Tázló klub és táncház

19.00-20.00 Csángó tánctanítás Molnár Előddel és a FolkPakkal
20.00-21.00 A klub vendégei: Ségercz Ferenc és Szokolay-Dongó Balázs
21.00-00.30 Moldai táncház a Tázlóval, Ségercz Ferivel és a Servet zenekarral

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 19. péntek, 19:00

Ségercz Ferenc az erdélyi csángó táncházak egyik elindítója volt Sepsiszentgyörgyön. Fő hangszere a pásztorfurulya, de más fúvósokon is játszik népzenét és világzenét. A muzsika és a zeneoktatás mellett a furulyakészítés mestere is. Szokolay-Dongó Balázs a magyar folk- és világzenei élet egyik legsokoldalúbb fúvósa. Dudán, szaxofonon és furulyaféléken játszik népzenét és számtalan zenekarban népzenei alapú improvizációt. Zenés beszélgetésünkben Ferivel és Dongóval a népzene ma lehetséges továbbélésének útjait keressük. Feri a táncházban is muzsikál Budapesten élő tanítványaival, a Servet zenekarral.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!