Program


1089 (színház az orrod hegyén)

1089 (színház az orrod hegyén)

Színmű, magyar, 2017
Színház az orrunk előtt

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 16. vasárnap, 15:00

Az SZFE harmadéves prózai színművész-osztályának előadása.

Az előadás improvizációk alapján készült. A harmadéves színészhallgatókkal együtt játszik Stork Natasa m.v., aki csaknem tíz évvel korábban ugyanebbe az osztályba járt.

Az öt önálló jelenetet ugyanaz a kalandvágy hajtja: hogy megtaláljuk az átjárót abba a távoli, ismeretlen univerzumba, mely az orrunk előtt terpeszkedik el.

Szereplők
Bajor Lili, Fehér András, Hajdu Tibor, Hevesi László, Koller Krisztián, Konfár Erik, Koroknai Sándor, Kurely László, Nagy Katica, Szalay Bence

író: Kárpáti Péter

rendező:Kárpáti Péter    osztályvezető tanár: Zsótér Sándor Börcsök Enikő

látvány: Veronika Keresztesova

dramaturg:Gábor Sára

rendező munkatársa: Gyepes Bianka

 

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!