Program


100szikra, 100sparks / Két napos jegy /  ( vasárnap-hétfő )
2

100szikra, 100sparks / Két napos jegy / ( vasárnap-hétfő )

100szikra
Nomad Motoros Dzsembori
2017 június 2-5, Ipolytarnóc  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 4. vasárnap, 8:00

A 100szikra egy nagyívű, négynapos házibuli lesz Magyarország méltatlanul elfeledett, gyönyörű táján, Nógrád megyében. Egyedi építésű motorokkal, gasztro udvarral, koncertekkel, huckleberry finn stranddal, pajta mozival, vurstlival és napozó terasszal. Mi motorral érkezünk mert imádunk téren és időn át suhanni, te viszont gyere ahogy vagy: gyalog, szekéren, vonattal, autóval, biciklivel, csak az számít, hogy kapcsolódj ki, kapcsolódj másokhoz, és azt csináld amihez kedved van.

A dzsembori középpontjában a névadó 100szikra-futam áll. A modernkori lovagi tornára szombat délután kerül sor. A döntő versenyek már sötétedéskor begyújtott fáklyák között zajlanak. Vasárnap pedig egy hamisítatlan falusi libakergetőn lehet húzni a gázt, fel a dombra!

A futamok után koncertek lesznek, és mindenkit várunk a Gasztro udvarba, ahol a BodrogSmoker és a hagyományos palóc konyha játsszák a főszerepet. Válassz egy ételt, huppanj le egy faládára és élvezd a száz éves kúria udvarán a nyári zsongást. Minden este hattól szakavatott kezek pakolják a lemezeket, menő filmeket vetítünk, frizbizünk, meg amit akartok. Ülj a tűz köré, találj barátokra és oszd meg az élményeidet, mert itt minden a történetekről szól!

A dzsemborit egy testet-lelket felszabadító túrával zárjuk. Először elhúzunk az apci tóhoz, ahol sziklákról vízbe ugrálva kaptok még egy utolsó adrenalin löketet, hogy aztán Becskén a Megvilágosodás Sztupánál az időtlen tér tiszta ragyogásában időzve, minden rossz benyomástól megtisztulva indulhasson el a saját útján, hazafelé.

Azt szeretnénk, hogy a 100sparks organikusan növekedjen a következő években és az egész térség profitáljon belőle. Első körben 1000 főben maximalizáljuk a részvevők számát, szóval ne sokat vacakolj, vedd meg az early bird jegyed és szólj a barátaidnak, mert egy szuper sztorival lesztek gazdagabbak.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!